Page 38 - Manual - Food processor G21 Vitality - Promesso
P. 38

Mlýnek na maso
        Před prvním spuštěním:
        1.  Zatáhněte pojistnou páku (4) a sundejte krytku (2a) z motoru.
        2.  Nandejte kryt na šnek (10) plnícím hrdlem nahoru do pohonu a otočte šroubem po směru
        hodinových ručiček, dokud se nezavře.
        3.  Plnící misku dejte na plnící hrdlo takovým způsobem, že nádoba zásobníku bude umístěna
        pod hrdlem.
        4.  Šnek vložte do horizontální části těla šneku, dokud se šnek neuzamkne na správném místě.
        Prosíme, přečtěte si část “Výroba mletého masa“ a “Výroba klobás“.
















        Výroba mletého masa (obrázek A)
                                          A


                              10        11       12     13       14









        1.  Nejdříve připevněte nože na konec šneku a poté přiložte jeden ze tří disků dle vašeho výběru.
        Prosíme, buďte opatrní při upevňování sítka na krytku šneku. Přišroubujte uzávěr (14) na těsno.
        2.  Vkládejte kousky masa na plnící tác (17) a do plnícího hrdla.
        3.  Pod konec mlýnku umístěte nádobu.
        4.  Prosíme, ujistěte se, že knoflík (6) je vypnutý.
        5.  Přístroj zapojte do 230 V, 50 Hz bezpečnostní zásuvky.
        6.  Knoflíkem (6) zapněte přístroj.
        7.  Pokud je to potřebné, maso zatlačte pěchovadlem (18). V žádném případě maso nezatlačujte
        do plnícího hrdla svými prsty.
        Poznámka:
        •  Maso nakrájejte asi na 2,5 cm velké kousky. Prosíme, dávejte si pozor, aby maso neobsahovalo
        žádné kosti a šlachy.
   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43