Page 42 - Manual - Food processor G21 Vitality - Promesso
P. 42
Výroba těstovin
Před prvním spuštěním:
1. Připravte těsto smícháním mouky s vodou v poměru 5:2 (například 500 g mouky a 200 ml vody,
nebo 500 g mouky, 2 vejce a 100 ml vody, zamíchejte šlehačem (8c) na úroveň 1-4 na 2-3 minuty).
Detaily si přečtěte v části “Použití míchací mísy“.
2. Zatáhněte pojistnou páku (4) a sundejte krytku (2a) z motoru.
3. Vyberte si disk na těstoviny (24a,24b,24c,24d, nebo 24e).
4. Spirálu a vybraný disk na těstoviny umístěte do výrobníku těstovin. Podívejte se na obrázek.
Zašroubujte uzávěr (14) na těsno.
5. Tělo šneku (10) umístěte plnícím hrdlem nahoru do pohonu, tak, že zatáhnete pojistnou páku,
nasadíte výrobník, dokud se nezacvakne.
18 17
24D
24B
24C 24C
24E
14 24A 11 10
Obsluha mlýnku
1. Prosíme, ujistěte se, že hlavní knoflík (6) je vypnutý.
2. Přístroj zapojte do 230 V, 50 Hz bezpečnostní zásuvky.
3. Mlýnek zapněte knoflíkem (6) a nastavte rychlost 5-6.
4. Suroviny zatlačte dolu pěchovadlem (18). Suroviny nezatlačujte do plnícího hrdla svými prsty.