Page 43 - Manual - Food processor G21 Vitality - Promesso
P. 43

Mixér
        Před prvním spuštěním:
        1.  Sundejte zadní krytku (2b).
        2.  Suroviny, které chcete rozmixovat, dejte do mixovací nádoby (30).
        3.  Nasaďte krycí víko, aby pevně drželo.
        4.  Do otvoru ve víku vložte uzávěr (28) a po směru hodinových ručiček ho zavřete.
        5.  Mixovací nádobu (30) nasaďte do příslušného otvoru a otočte s ní ve směru hodinových ruči-
        ček, dokud se nezacvakne.
        6.  Nasaďte mixovací mísu s víkem (3).

        Používání mixéru
        Prosíme, ujistěte se, že hlavní knoflík (6) je vypnutý.
        Přístroj zapojte do 230 V, 50 Hz bezpečnostní zásuvky.
        Zapněte mixér a knoflíkem (6) nastavte vhodnou rychlostní úroveň.
        •  Rychlost 5 pro lehké používání na tekutiny.
        •  Rychlost 6 na pevnější konzistence – na mixování tekutých a pevných surovin.
        •  Pulzní chod – pro použití v krátkých, nárazových intervalech. (Tlačítko nezůstává v pulzní pozici.
        Tlačítko vždy zmáčkněte a držte, poté opakujte).
        Užitečné tipy
        Hrozí popálení! Buďte opatrní při používání horkých tekutin.
        Do nádoby nikdy nenálévejte vroucí tekutiny, vysoká teplota by mohla způsobit její poškození nebo
        prasknutí skla.
        Můžete zpracovávat horké tekutiny až do teploty 80 °C, např. omáčky, polévky.
        Nože jsou součástí nádoby, nepokoušejte se dno nádoby odšroubovat.
        Čas od času může být nezbytné mixér vypnout a promíchat suroviny, které ulpívají na stěnách
        mixéru.

        •  Přístroj vypněte a vypojte ho.
        •  Sundejte uzávěr z víka (28) a víko (29).
        •  Ulpívající suroviny na stěnách mixovací
        nádoby (30) setřete špachtlí.
        •  Špachtli držte v bezpečné vzdálenosti od
        nožů.
   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48