Page 23 - Manual – Sous vide G21 – Trofeo
P. 23
Jak demontovat spodní kryt
1. Demontování upevňovací klipsu: pevně uchopte klipsu, zatlačte na posuvnou destičku
palcem a sundejte klipsu ze zařízení.
2. Demontujte upevňovací šroub křížovým šroubovákem (šroub je nad značkou uzemnění
spojující plášť zařízení a zadní kryt).
3. Demontování pláště z nerezové oceli: uchopte plastový kryt a plášť a otočte s nimi proti směru
hodinových ručiček o 15°, poté plášť uvolněte.
4. Očistěte vnitřní součásti pomocí měkkého hadříku.
5. Pro složení zařízení opakujte výše popsaný postup naopak.
6. Sestavené zařízení řádně vysušte a uložte pro další použití.
Čištění
Budete potřebovat ocet jakéhokoli druhu a nádobu vyšší než 18 cm.
1. Připevněte zařízení k nádobě pomocí upevňovací klipsy.
2. Připravte si roztok vody a octu – 3 díly vody, 1 díl octu. Roztok nalijte do nádoby – hladina
roztoku se musí dotýkat značky MAX na zařízení.
3. Zapněte zařízení a nastavte jej na 80 °C po dobu 3 hodin. Stiskněte tlačítko Start/Stop pro
zahájení procesu nahřívání. Jakmile se zařízení nahřeje, znovu zmáčkněte tlačítko Start/Stop
pro zahájení vaření.
4. Jakmile je proces vaření dokončen, vypněte zařízení, odpojte jej ze zásuvky a nechte jej
vychladnout.
5. Vylijte vodu z nádoby a opláchněte zařízení čistou vodou.
Technické parametry:
Rozsah nastavení teploty: (5 °C - 95 °C) (41 °F - 203 °F)
Nastavení teploty a přesnost zobrazení: 0,1°C (0,1°F)
Napětí: 220-240Vac~, 50Hz
Výkon: 1200W
Česká verze návodu je přesným překladem originálního návodu výrobce.
Fotografie použité v manuálu jsou pouze ilustrační a nemusí se přesně shodovat s výrobkem.