Page 23 - Manual – Sous vide G21 – Trofeo
P. 23

Jak demontovat spodní kryt
         1.  Demontování upevňovací klipsu: pevně uchopte klipsu, zatlačte na posuvnou destičku
            palcem a sundejte klipsu ze zařízení.
         2.  Demontujte upevňovací šroub křížovým šroubovákem (šroub je nad značkou uzemnění
            spojující plášť zařízení a zadní kryt).
         3.  Demontování pláště z nerezové oceli: uchopte plastový kryt a plášť a otočte s nimi proti směru
            hodinových ručiček o 15°, poté plášť uvolněte.
         4.  Očistěte vnitřní součásti pomocí měkkého hadříku.
         5.  Pro složení zařízení opakujte výše popsaný postup naopak.
         6.  Sestavené zařízení řádně vysušte a uložte pro další použití.













        Čištění
        Budete potřebovat ocet jakéhokoli druhu a nádobu vyšší než 18 cm.
         1.   Připevněte zařízení k nádobě pomocí upevňovací klipsy.
         2.   Připravte si roztok vody a octu – 3 díly vody, 1 díl octu. Roztok nalijte do nádoby – hladina
            roztoku se musí dotýkat značky MAX na zařízení.
         3.   Zapněte zařízení a nastavte jej na 80 °C po dobu 3 hodin. Stiskněte tlačítko Start/Stop    pro
            zahájení procesu nahřívání. Jakmile se zařízení nahřeje, znovu zmáčkněte tlačítko Start/Stop
              pro zahájení vaření.
         4.   Jakmile je proces vaření dokončen, vypněte zařízení, odpojte jej ze zásuvky a nechte jej
            vychladnout.
         5.   Vylijte vodu z nádoby a opláchněte zařízení čistou vodou.








                         Technické parametry:
                           Rozsah nastavení teploty: (5 °C - 95 °C) (41 °F - 203 °F)
                           Nastavení teploty a přesnost zobrazení: 0,1°C  (0,1°F)
                           Napětí: 220-240Vac~, 50Hz
                           Výkon: 1200W


                  Česká verze návodu je přesným překladem originálního návodu výrobce.
          Fotografie použité v manuálu jsou pouze ilustrační a nemusí se přesně shodovat s výrobkem.
   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28