Page 21 - Manual – Sous vide G21 – Trofeo
P. 21
kamenem, vyčistěte jej.
Operační instrukce
1. Zvolte vhodnou nádobu pro vaření a zařízení k ní připevněte pomocí upevňovací klipsy.
2. Do vodní lázně vložte zavakuované potraviny.
Poznámka: hladina vody po vložení potravin by měla být vyšší než ryska MIN a nižší než ryska
MAX vyznačené na zařízení.
3. Zapojte zařízení do zásuvky.
4. Stiskněte tlačítka a najednou pro zvolení jednotek teploty. Stiskněte tlačítko
a pomocí a nastavte požadovanou teplotu a čas.
5. Po dokončení nastavení stiskněte tlačítko Start/Stop pro zahájení vaření.
6. Když zařízení nahřeje vodní lázeň na požadovanou teplotu, zapípá. Poté znovu tiskněte
tlačítko Start/Stop – spustí se odpočet a proces vaření.
7. Po uplynutí nastavené doby vaření zařízení znovu zapípá. Stiskněte tlačítko Start/Stop pro
ukončení.
Poznámka: Pokud zařízení nepracuje, po uplynutí 20 vteřin zapípá – teplota vody zůstává na
přednastavené hodnotě.
8. Potraviny jsou připraveny k podávání/další úpravě.
9. Po použití zařízení vypojte ze zásuvky a vyjměte jej z vodní lázně. Po vychladnutí a vysušení
zařízení uložte na místo mimo dosah dětí.
Poznámka: Pokud se vakuovací sáček během vaření roztrhne, zavakuované potraviny mohou ze
sáčku vypadnout a mohou zablokovat cirkulační vrtuli zařízení. V takovém případě vyjměte jídlo
z vodní lázně a vyměňte vodu za novou. Vyčistěte filtr, pokud je ucpaný.