Page 21 - Manual – Sous vide G21 – Trofeo
P. 21

kamenem, vyčistěte jej.
        Operační instrukce
         1.  Zvolte vhodnou nádobu pro vaření a zařízení k ní připevněte pomocí upevňovací klipsy.
         2.  Do vodní lázně vložte zavakuované potraviny.
        Poznámka: hladina vody po vložení potravin by měla být vyšší než ryska MIN a nižší než ryska
        MAX vyznačené na zařízení.
         3.  Zapojte zařízení do zásuvky.
         4.  Stiskněte tlačítka    a    najednou pro zvolení jednotek teploty. Stiskněte tlačítko
            a pomocí     a    nastavte požadovanou teplotu a čas.
         5.  Po dokončení nastavení stiskněte tlačítko Start/Stop    pro zahájení vaření.
         6.  Když  zařízení  nahřeje  vodní  lázeň  na  požadovanou  teplotu,  zapípá.  Poté  znovu  tiskněte
            tlačítko Start/Stop    – spustí se odpočet a proces vaření.
         7.  Po uplynutí nastavené doby vaření zařízení znovu zapípá. Stiskněte tlačítko Start/Stop pro
            ukončení.
        Poznámka:  Pokud  zařízení  nepracuje,  po  uplynutí  20  vteřin  zapípá  –  teplota  vody  zůstává  na
        přednastavené hodnotě.
         8.  Potraviny jsou připraveny k podávání/další úpravě.
         9.  Po použití zařízení vypojte ze zásuvky a vyjměte jej z vodní lázně. Po vychladnutí a vysušení
            zařízení uložte na místo mimo dosah dětí.
        Poznámka: Pokud se vakuovací sáček během vaření roztrhne, zavakuované potraviny mohou ze
        sáčku vypadnout a mohou zablokovat cirkulační vrtuli zařízení. V takovém případě vyjměte jídlo
        z vodní lázně a vyměňte vodu za novou. Vyčistěte filtr, pokud je ucpaný.
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26