Page 17 - Kuchařka – Multifunkční fritéza G21 – Inovation
P. 17

Suroviny


                                                    •  vepřová kotleta
                                                          •  sůl
                                                 •  2 ČL sójové omáčky
                                                 •  2 PL citronové šťávy
                                                •  1 PL kremžské hořčice
                                                       •  2 PL oleje
                                                          •  pepř
                                                       •  brambory


                                                       Postup


                           Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do fritézy
                           G21 Inovation. Osolíme a vaříme je na program Steam 20 minut
                             při 180 °C. Dle velikosti kostiček možná bude třeba program
                                     pustit znovu zhruba na dalších 10-15 minut.

                          Kotletu nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme, vložíme do
                             mísy s připravenou marinádou a pečlivě je všechny obalíme.


                            Plátky poté vložíme do horkovzdušné fritézy (nerezovou mísu
                          potřeme olejem) a vaříme na program Steam Fry 15-20 minut při
                             200 °C. Po 5 minutách maso otočíme a pečeme do měkka.

 Pečená vepřová kotleta




 s brambory
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22