Page 17 - Kuchařka – Multifunkční fritéza G21 – Inovation
P. 17
Suroviny
• vepřová kotleta
• sůl
• 2 ČL sójové omáčky
• 2 PL citronové šťávy
• 1 PL kremžské hořčice
• 2 PL oleje
• pepř
• brambory
Postup
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do fritézy
G21 Inovation. Osolíme a vaříme je na program Steam 20 minut
při 180 °C. Dle velikosti kostiček možná bude třeba program
pustit znovu zhruba na dalších 10-15 minut.
Kotletu nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme, vložíme do
mísy s připravenou marinádou a pečlivě je všechny obalíme.
Plátky poté vložíme do horkovzdušné fritézy (nerezovou mísu
potřeme olejem) a vaříme na program Steam Fry 15-20 minut při
200 °C. Po 5 minutách maso otočíme a pečeme do měkka.
Pečená vepřová kotleta
s brambory