Page 15 - Kuchařka – Multifunkční fritéza G21 – Inovation
P. 15

Suroviny


                                                   •  1 steak z lososa
                                                         •  citron
                                                       •  rozmarýn
                                                      •  olivový olej
                                                          •  sůl
                                                          •  pepř
                                                         •  alobal

                                                      •  hrnek rýže
                                                      •  25 g másla
                                                       •  rozmarýn
                                                          •  sůl


                                                       Postup


                                Rýži omyjeme a dáme do nádoby vhodné pro použití v
                                horkovzdušné fritéze G21 Inovation (keramika, nerez).
                               Přidáme dostatečné množství vody, osolíme a přidáme
                             rozmarýn a kostku másla. Vaříme na páře na program Rice.

                              Když je rýže hotová, vyndáme misku, přiklopíme ji talířkem
                             nebo alobalem, aby nevystydla, než uvaříme steak z lososa.

                             Steak omyjeme a osušíme. Položíme jej na alobal, osolíme
                             a opepříme, přidáme snítku rozmarýnu, dvě kolečka citronu,
                                       zakápneme olivovým olejem a zabalíme.
                            Pečeme v horkovzdušné fritéze G21 Inovation na program Air
                                         fry při 180 °C po dobu cca 15 minut.
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20