Page 15 - Kuchařka – Multifunkční fritéza G21 – Inovation
P. 15
Suroviny
• 1 steak z lososa
• citron
• rozmarýn
• olivový olej
• sůl
• pepř
• alobal
• hrnek rýže
• 25 g másla
• rozmarýn
• sůl
Postup
Rýži omyjeme a dáme do nádoby vhodné pro použití v
horkovzdušné fritéze G21 Inovation (keramika, nerez).
Přidáme dostatečné množství vody, osolíme a přidáme
rozmarýn a kostku másla. Vaříme na páře na program Rice.
Když je rýže hotová, vyndáme misku, přiklopíme ji talířkem
nebo alobalem, aby nevystydla, než uvaříme steak z lososa.
Steak omyjeme a osušíme. Položíme jej na alobal, osolíme
a opepříme, přidáme snítku rozmarýnu, dvě kolečka citronu,
zakápneme olivovým olejem a zabalíme.
Pečeme v horkovzdušné fritéze G21 Inovation na program Air
fry při 180 °C po dobu cca 15 minut.