Page 21 - Kuchařka – Multifunkční fritéza G21 – Inovation
P. 21

Suroviny


                                                •  125 g ovesných vloček
                                                 •  125 g žitných vloček
                                           •  100 g ovocné 100% přesnídávky
                                        •  40 g rozpuštěného kokosového oleje
                                                      •  30 g medu
                                                      •  1 ČL kakaa
                                                  •  ½ ČL mleté skořice
                               •  hrst libovolných semínek – slunečnicová, chia, lněná…


                                                    Dozdobení


                                                •  hrst kustovnice čínské
                                 •  hrst libovolných ořechů – mandle, pekany, vlašáky…


                                                       Postup


                               Všechny suroviny kromě kustovnice a ořechů smícháme
                               dohromady a pečeme v předehřáté horkovzdušné fritéze
                              Inovation na 180°C zhruba 15–20 minut, směs by měla být
                                                        křupavá.

                                Mezitím nasekáme ořechy na menší kousky, ideálním
                                               pomocníkem je Vitalstick.


                            Po upečení smícháme směs s kustovnicí a s ořechy a máme
                                                         hotovo.
   16   17   18   19   20   21   22   23   24