Page 21 - Kuchařka – Multifunkční fritéza G21 – Inovation
P. 21
Suroviny
• 125 g ovesných vloček
• 125 g žitných vloček
• 100 g ovocné 100% přesnídávky
• 40 g rozpuštěného kokosového oleje
• 30 g medu
• 1 ČL kakaa
• ½ ČL mleté skořice
• hrst libovolných semínek – slunečnicová, chia, lněná…
Dozdobení
• hrst kustovnice čínské
• hrst libovolných ořechů – mandle, pekany, vlašáky…
Postup
Všechny suroviny kromě kustovnice a ořechů smícháme
dohromady a pečeme v předehřáté horkovzdušné fritéze
Inovation na 180°C zhruba 15–20 minut, směs by měla být
křupavá.
Mezitím nasekáme ořechy na menší kousky, ideálním
pomocníkem je Vitalstick.
Po upečení smícháme směs s kustovnicí a s ořechy a máme
hotovo.