Page 21 - Manual – Chamber vacuum sealer G21 – Virtuous
P. 21
Marinování
Stisknutím tlačítka Marinate/Accessories přejděte do režimu marinování a pomocí tlačítek
a zvolte dobu marinování.
Zabalte potraviny do sáčku přiměřené velikosti a vložte jej do vakuové komory.
Zavřete víko a jemně jej stiskněte 2-3 vteřin. Zařízení automaticky spustí marinovací program
a displej ukazuje stupeň vakua. Po dosažení určitého stupně vakua se zastaví pumpa a zařízení
tento stupeň vakua udržuje – displej ukazuje dobu marinování.
Po odpočítání doby marinování přístroj třikrát zapípá a automaticky se uvolní víko.
Poznámka: Pokud potřebujete sáček uzavřít před dokončením procesu marinování, stiskněte
tlačítko Seal.
Jak používat funkci příslušenství (Accessories)
Při používání funkce Accessories nechte víko vakuovačky otevřené.
Instalace sací hadice:
Směr konektoru při Směr konektoru při
vakuování s kanystry vakuování s vakuovacími
a zátkami na láhve zip lock sáčky
Sací hadici připojte k sacímu otvoru ve vakuovací komoře a zvolenému vakuovacímu příslušenství.
Pokud používáte vakuovací dózu/kanystr, musíte otočit knofl ík víka nádoby do polohy Vacuum.
Používáte-li sáček na zip s ventilem, ujistěte se, že jsou zipy sáčku zcela uzavřené.
Vakuovací dóza/kanystr Vakuová zátka na láhve Vakuový zip lock sáček
Dlouhým stisknutím tlačítka Marinate/Accessories zahájíte vakuování.Po dokončení programu
přístroj třikrát pípne.
Poznámka:
Pro přerušení programu během vakuování stiskněte tlačítko Power/Stop . Pokud používáte
vakuovací dózu/kanystr, po dokončení programu otočte knofl ík víka nádoby do polohy Lock.