Page 21 - Manual – Chamber vacuum sealer G21 – Virtuous
P. 21

Marinování
        Stisknutím tlačítka    Marinate/Accessories přejděte do režimu marinování a pomocí tlačítek
            a    zvolte dobu marinování.
        Zabalte potraviny do sáčku přiměřené velikosti a vložte jej do vakuové komory.
        Zavřete víko a jemně jej stiskněte 2-3 vteřin. Zařízení automaticky spustí marinovací program
        a displej ukazuje stupeň vakua. Po dosažení určitého stupně vakua se zastaví pumpa a zařízení
        tento stupeň vakua udržuje – displej ukazuje dobu marinování.
        Po odpočítání doby marinování přístroj třikrát zapípá a automaticky se uvolní víko.
        Poznámka: Pokud potřebujete sáček uzavřít před dokončením procesu marinování, stiskněte
        tlačítko    Seal.
        Jak používat funkci příslušenství (Accessories)
        Při používání funkce Accessories nechte víko vakuovačky otevřené.

        Instalace sací hadice:










                        Směr konektoru při    Směr konektoru při
                        vakuování s kanystry   vakuování s vakuovacími
                        a zátkami na láhve      zip lock sáčky
        Sací hadici připojte k sacímu otvoru ve vakuovací komoře a zvolenému vakuovacímu příslušenství.
        Pokud používáte vakuovací dózu/kanystr, musíte otočit knofl ík víka nádoby do polohy Vacuum.
        Používáte-li sáček na zip s ventilem, ujistěte se, že jsou zipy sáčku zcela uzavřené.















            Vakuovací dóza/kanystr  Vakuová zátka na láhve  Vakuový zip lock sáček


        Dlouhým stisknutím tlačítka Marinate/Accessories    zahájíte vakuování.Po dokončení programu
        přístroj třikrát pípne.
        Poznámka:
        Pro přerušení programu během vakuování stiskněte tlačítko Power/Stop   . Pokud používáte
        vakuovací dózu/kanystr, po dokončení programu otočte knofl ík víka nádoby do polohy Lock.
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26