Page 22 - Manual – Vacuum sealer G21 – Nefrit
P. 22
5. Pomocí hadice připojte vakuovač k vakuovací nádobě.
6. Zmáčkněte tlačítko Canister uvnitř spotřebiče a lehce zatlačte na víko kanystru, dokud se
uvnitř nevytvoří podtlak. To poznáte tak, že knoflíček na víku vakuovací nádoby se zacvakne.
7. Po dokončení vakuování se proces sám ukončí. Odpojte hadici a knoflík na víku nádoby
otočte do pozice „Lock“. Nádobu skladujte v lednici.
8. Pro otevření nádoby otočte knoflík na víku do pozice „Open“, čímž dojde k propuštění
vzduchu do nádoby a víko se uvolní.
Pokyny k vakouvání pomocí vakuovacích nádob
1. Horké pokrmy nechte před vakuováním vychladnout, jinak nemusí dojít k úplnému zavakuování
nádoby.
2. Nevkládejte zavakuovanou nádobu se zamčeným víkem do mikrovlnky. Před ohříváním/
rozmrazováním v mikrovlnce vždy nejprve odemkněte a sundejte víko.
3. Nádobu je možné mýt v myčce bez víka.
4. Maximální přijatelné teploty pro vakouvací nádoby jsou -18 °C až 100 °C.