Page 25 - Manual – Blender G21 – Perfection
P. 25

Příprava

         Příprava ovocného a zeleninového džusu
         Zeleninu a ovoce nakrájejte na malé kousky (asi 3,5 cm), poté je vložte do nádoby. Přilijte vodu.
         Připojte velké víko, malé víko a uveďte přístroj do chodu. Začněte na nízké rychlosti a přejděte
         na rychlost vyšší. Mixujte do té doby, než je šťáva připravena dle Vašich požadavků.

         Příprava smoothie/zmrzliny
         Do nádoby vložte led, zalijte jej tekutinou a poté přidejte tuhé ingredience.
         Vodu můžete nahradit mlékem, jogurtem nebo ovocným džusem.
         Pokud se potraviny uvnitř nádoby nedaří rozmixovat, použijte pěchovadlo na promíchání po-
         travin uvnitř.
         Při výrobě ovocné zmrzliny nejprve oloupejte ovoce a odstraňte semínka, poté ovoce vložte do
         mrazáku, abyste nahradili led. Poté ovoce rozmixujte a opětovně vložte do mrazáku.

         Výroba marmelád/omáček
         Přístroj dokáže vyrobit marmelády a omáčky. Při výrobě marmelád/omáček nakrájejte potravi-
         ny na kousky silné asi 2,5 cm a vložte do nádoby. Poté přilijte vodu v závislosti na charakteru
         mixovaných surovin a jejich množství.
         Čas by měl být nastaven asi na 15-150 vteřin v závislosti na tloušťce potravin.
         Při výrobě omáček můžete přidat jinou ingredienci než vodu (například mléko, olej, víno, vývar,
         pomerančový džus, rajčatový džus a podobně,…)


         Výroba sojového mléka
         Uvařte sojové boby a poté je vložte do nádoby a přilijte horkou vodu.
         Doporučený poměr voda:boby - 5:1
         Spusťte motor na nízké rychlosti, poté přejděte na vysokou rychlost.
   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30