Page 29 - Manual – Gas Grill G21 – Oklahoma BBQ
P. 29

Pokyny ke grilování
        1. Než se pokusíte zapálit hořáky, otevřete kryt roštu grilu.
        2. Nejprve otočte všechny ovládací knoflíky ve směru hodinových ručiček do polohy „OFF“.
        3. Po zkontrolování těsnosti připojte regulátor k plynové láhvi. Zapněte přívod plynu „ON“ na
        regulátoru a použijte jarovou vodu pro zkontrolování, zda nedochází k úniku plynu.
        4. Stlačte přední levý ovládací knoflík a držte stisknutý. Dále pak otáčejte knoflík proti směru
        hodinových ručiček do polohy „HIGH“ (uslyšíte cvaknutí) a tím by mělo dojít k zapálení hořáku.
        Zjistěte, zda se hořák zapálil, pokud ne, celý tento proces zopakujte.
        5. Pokud se hořák nezapálí ani po dalších pokusech, počkejte 5 minut a znovu opakujte krok č. 4.
        6. Nastavte teplotu otočením knoflíku na „high“ / „low“ polohu.
        7. Pokud nedojde k zapálení hořáku ani po několika opakovaných pokusech, zkontrolujte, zda
        máte správně připojenou tlakovou láhev a zda jste správně zapnuli přívod plynu.
        8. Chcete-li zapálit zbývající hořáky v pořadí zleva doprava, opakujte krok č. 4. Nikdy se
        nepokoušejte zapálit ostatní hořáky, pokud nebude zapálený první hořák nalevo, který se zapaluje
        vždy jako první.
        9.  Chcete-li manipulovat s grilem, případně chcete-li gril uskladnit, otočte všechny knoflíky do
        polohy „OFF“ jak na ventilu tlakové lahve, regulátoru, tak i na samotném grilu.
   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34