Page 43 - Manual – Blender G21 – Comfort
P. 43

RECEPTY
        RECEPTY

         Boršč
              Zelí 50 g             Celer 20 g
              Mrkev 30 g            Cibule 30 g
              Brambory 60 g         Sůl 5 g
              Rajčata 200 g         Olivový olej 9 g
          1.  Omyjte a nakrájejte všechny ingredience.
          2.  Vložte všechny přísady do mixovací nádoby a zavřete její víko.
          3.  Vyberte funkci „Paste“ a kapacitu 800 ml, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.

         Okurkovo-hruškový džus
              Okurka 180 g
              Hruška 300 g
          1.  Ingredience omyjte, odstraňte jádra z hrušek a ingredience pokrájejte.
          2.  Vložte všechny přísady do mixovací nádoby, přidejte 300 ml čisté vody a zavřete její víko.
          3.  Vyberte funkci „Fruit and vegetable juice“, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.
         Banánový mléčný koktejl
              2 větší banány
              Mléko 500 ml
              Špetka mleté vanilky
          1.  Oloupejte a pokrájejte ingredience.
          2.  Vložte všechny přísady do mixovací nádoby, přidejte 300 ml čisté vody a zavřete její víko.
          3.  Vyberte funkci „Milkshake“, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.
         Dýňovo-ořechový nápoj
              Dýně 50 g
              Opražené kešu ořechy 80 g
          1.  Omyjte a pokrájejte dýni, ořechy opražte.
          2.  Vložte všechny přísady do mixovací nádoby a zavřete její víko.
          3.  Vyberte funkci „Paste“ a kapacitu 800 ml, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.
         Arašídová pasta z celozrnné rýže
              Celozrnná rýže 90 g
              Opražené arašídy 40 g
          1.  Omyjte rýži a opražte arašídy.
          2.  Vložte všechny přísady do mixovací nádoby a zavřete její víko.
          3.  Vyberte funkci „Paste“ a kapacitu 800 ml, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.
   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48