Page 43 - Manual – Blender G21 – Comfort
P. 43
RECEPTY
RECEPTY
Boršč
Zelí 50 g Celer 20 g
Mrkev 30 g Cibule 30 g
Brambory 60 g Sůl 5 g
Rajčata 200 g Olivový olej 9 g
1. Omyjte a nakrájejte všechny ingredience.
2. Vložte všechny přísady do mixovací nádoby a zavřete její víko.
3. Vyberte funkci „Paste“ a kapacitu 800 ml, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.
Okurkovo-hruškový džus
Okurka 180 g
Hruška 300 g
1. Ingredience omyjte, odstraňte jádra z hrušek a ingredience pokrájejte.
2. Vložte všechny přísady do mixovací nádoby, přidejte 300 ml čisté vody a zavřete její víko.
3. Vyberte funkci „Fruit and vegetable juice“, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.
Banánový mléčný koktejl
2 větší banány
Mléko 500 ml
Špetka mleté vanilky
1. Oloupejte a pokrájejte ingredience.
2. Vložte všechny přísady do mixovací nádoby, přidejte 300 ml čisté vody a zavřete její víko.
3. Vyberte funkci „Milkshake“, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.
Dýňovo-ořechový nápoj
Dýně 50 g
Opražené kešu ořechy 80 g
1. Omyjte a pokrájejte dýni, ořechy opražte.
2. Vložte všechny přísady do mixovací nádoby a zavřete její víko.
3. Vyberte funkci „Paste“ a kapacitu 800 ml, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.
Arašídová pasta z celozrnné rýže
Celozrnná rýže 90 g
Opražené arašídy 40 g
1. Omyjte rýži a opražte arašídy.
2. Vložte všechny přísady do mixovací nádoby a zavřete její víko.
3. Vyberte funkci „Paste“ a kapacitu 800 ml, poté stiskněte tlačítko „Start/Cancel“.