Page 32 - Manual – Gril G21 – Costarica
P. 32

minut a poté se pokuste hořák zapálit znovu.
          Před prvním grilováním otevřete kryt grilovacího roštu, gril zapalte a nechte 15 minut hořet hořáky
          s plynem v pozici LOW, dojde tak k ohřátí a „opálení“ povrchové úpravy grilovacího roštu.
          Gril čistěte po každém použití, nedojde tak ke znečištění grilovacího roštu připečenými kousky
          masa nebo omastkem a Vaše maso bude vždy skvěle opečené. Nepoužívejte  agresivní nebo
          hořlavé čisticí prostředky, protože může dojít k poškození částí výrobku a může začít hořet. Čistěte
          pouze teplou vodou s jarem.
          VAROVÁNÍ: Některé části grilu mohou být velmi horké. Držte mimo dosah dětí v dostatečné
          vzdálenosti a nenechte děti používat gril (části grilu mohou být horké ještě hodinu po grilování!).
          Při grilování a čistění grilu doporučujeme používat ochranné rukavice, které jsou odolné při vyšších
          teplotách a nemůže tak dojít k popálení.
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37