Page 32 - Manual – Gril G21 – Costarica
P. 32
minut a poté se pokuste hořák zapálit znovu.
Před prvním grilováním otevřete kryt grilovacího roštu, gril zapalte a nechte 15 minut hořet hořáky
s plynem v pozici LOW, dojde tak k ohřátí a „opálení“ povrchové úpravy grilovacího roštu.
Gril čistěte po každém použití, nedojde tak ke znečištění grilovacího roštu připečenými kousky
masa nebo omastkem a Vaše maso bude vždy skvěle opečené. Nepoužívejte agresivní nebo
hořlavé čisticí prostředky, protože může dojít k poškození částí výrobku a může začít hořet. Čistěte
pouze teplou vodou s jarem.
VAROVÁNÍ: Některé části grilu mohou být velmi horké. Držte mimo dosah dětí v dostatečné
vzdálenosti a nenechte děti používat gril (části grilu mohou být horké ještě hodinu po grilování!).
Při grilování a čistění grilu doporučujeme používat ochranné rukavice, které jsou odolné při vyšších
teplotách a nemůže tak dojít k popálení.