Page 32 - Manual – Gas gril G21 – Argentina BBQ
P. 32

minut a poté se pokuste hořák zapálit znovu.
        Před prvním grilováním otevřete kryt grilovacího roštu, gril zapalte a nechte 15 minut hořet hořáky
        s plynem v pozici LOW, dojde tak k ohřátí a „opálení“ povrchové úpravy grilovacího roštu.
        Gril čistěte po každém použití, nedojde tak ke znečištění grilovacího roštu připečenými kousky
        masa nebo omastkem a Vaše maso bude vždy skvěle opečené. Nepoužívejte  agresivní nebo
        hořlavé čisticí prostředky, protože může dojít k poškození částí výrobku a může začít hořet. čistěte
        pouze teplou vodou s jarem.
        VAROVÁNÍ: Některé části grilu mohou být velmi horké. Držte mimo dosah dětí v dostatečné
        vzdálenosti a nenechte děti používat gril (části grilu mohou být horké ještě hodinu po grilování!).
        Při grilování a čistění grilu doporučujeme používat ochranné rukavice, které jsou odolné při vyšších
        teplotách a nemůže tak dojít k popálení.
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37