Page 5 - Kuchařka – Multifunkční fritéza G21 – Inovation
P. 5

Suroviny




                                                  •  200 g uzeného tofu
                                                      •  4 žampióny
                                                     •  rýžová mouka
                                                    •  cizrnová mouka
                                                       •  černá sůl
                                                •  kukuřičná strouhanka




                                                  K servírování


                                                       •  brambory
                                                       •  petrželka


                                                       Postup



                                         Tofu a žampióny nakrájíme na plátky.

                         Připravíme si tři misky, do první nasypeme rýžovou mouku, v druhé
                          smícháme cizrnovou mouku s černou solí a vodou na konzistenci
                             řidší kaše, do třetí misky nasypeme kukuřičnou strouhanku.


                            Obalujeme nejprve v rýžové mouce, potom ve směsi cizrnové
                                  mouky s vodou a nakonec v kukuřičné strouhance.


                          Obalené tofu i žampióny můžete lehce pokapat olejem a vložit do
                         horkovzdušné fritézy. Nastavíme program Air fry na 15 minut a 200
                                                           °C.


                              Servírujeme s vařenými bramborami, posypanými čerstvou
                                                       petrželkou.
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10