Page 5 - Kuchařka – Multifunkční fritéza G21 – Inovation
        P. 5
     Suroviny
                                                  •  200 g uzeného tofu
                                                      •  4 žampióny
                                                     •  rýžová mouka
                                                    •  cizrnová mouka
                                                       •  černá sůl
                                                •  kukuřičná strouhanka
                                                  K servírování
                                                       •  brambory
                                                       •  petrželka
                                                       Postup
                                         Tofu a žampióny nakrájíme na plátky.
                         Připravíme si tři misky, do první nasypeme rýžovou mouku, v druhé
                          smícháme cizrnovou mouku s černou solí a vodou na konzistenci
                             řidší kaše, do třetí misky nasypeme kukuřičnou strouhanku.
                            Obalujeme nejprve v rýžové mouce, potom ve směsi cizrnové
                                  mouky s vodou a nakonec v kukuřičné strouhance.
                          Obalené tofu i žampióny můžete lehce pokapat olejem a vložit do
                         horkovzdušné fritézy. Nastavíme program Air fry na 15 minut a 200
                                                           °C.
                              Servírujeme s vařenými bramborami, posypanými čerstvou
                                                       petrželkou.
     	
