Page 5 - Kuchařka – Multifunkční fritéza G21 – Inovation
P. 5
Suroviny
• 200 g uzeného tofu
• 4 žampióny
• rýžová mouka
• cizrnová mouka
• černá sůl
• kukuřičná strouhanka
K servírování
• brambory
• petrželka
Postup
Tofu a žampióny nakrájíme na plátky.
Připravíme si tři misky, do první nasypeme rýžovou mouku, v druhé
smícháme cizrnovou mouku s černou solí a vodou na konzistenci
řidší kaše, do třetí misky nasypeme kukuřičnou strouhanku.
Obalujeme nejprve v rýžové mouce, potom ve směsi cizrnové
mouky s vodou a nakonec v kukuřičné strouhance.
Obalené tofu i žampióny můžete lehce pokapat olejem a vložit do
horkovzdušné fritézy. Nastavíme program Air fry na 15 minut a 200
°C.
Servírujeme s vařenými bramborami, posypanými čerstvou
petrželkou.