Page 27 - Manual – Chamber vacuum sealer G21 – Virtuous
P. 27

Uvedenie do prevádzky
        Zapojte napájací kábel do zásuvky  – zariadenie prejde do pohotovostného režimu, na displeji
        sa zobrazí „OFF“.
        Stlačte tlačidlo Power/Stop   , zařízení přejde do pohotovostního pracovního stavu, na
        displeji se zobrazí „ON“.
        Ak sa na displeji po stlačení tlačidla Power/Stop    zobrazí „CLO“, zariadenie je v ochrannom
        režime. Pre pokračovanie otvorte veko. Pokiaľ veko nejde otvoriť, stlačte na 2-3 sekundy  .

        Vákuovanie s vreckami
        Abyste prodloužili životnost vakuové svářečky, doporučujeme mezi jednotlivými těsněními
        udělat alespoň 20sekundovou pauzu.
        Vyberte vákuové vrecko správnej veľkosti a vložte doň potraviny, ktoré chcete vákuovať. Medzi
        potravinami a horným koncom sáčku by malo byť aspoň 5 cm voľného miesta, aby došlo
        k správnemu zvareniu.
        Stlačte tlačidlo Seal    a potom pomocou tlačidiel    a    zvoľte dobu zvárania (s
        programami Smart vac a Customized vac stačí tento krok vykonať raz, zariadenie si nastavenie
        zapamätá).

        Volba režimu vakua Smart vac    alebo Customized
        Ak používate režim    Smart Vacuum, stlačte tlačidlo Smart Vac/Bag size    vyberte
        zodpovedajúcu veľkosť (L, M, S).
        Ak používate režim Customized Vacuum   , stlačte tlačidlo Customized Vac    a poté
        pomocí tlačítek    a    nastavte požadovanú dobu vákuovania.
        Vrecko s potravinami vložte naplocho do vákuovej komory, horný okraj vrecka nasaďte na
        zvárací drôt a svorky nasuňte do ústia vrecka. Ústie vrecka by malo byť čisté, suché a bez
        nečistôt.























        Zatvorte veko a jemne ho stlačte po dobu 2-3 sekúnd. Zariadenie automaticky spustí vákuovací
        program. Po dokončení programu zariadenie trikrát zapípa a automaticky sa uvoľní veko. Vyberte
        zavákuované potraviny, skontrolujte zvar a uložte ich do chladničky alebo mrazničky.

        Poznámka: Správny zvar je číry. Pokiaľ je zvar škvrnitý alebo neúplný, predĺžte dobu zvárania.
        Ak je zvar biely alebo mliečny, skráťte dobu zvárania
   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32