Šťáva z vinné révy
Hroznové víno mám velice ráda, ať už v jeho klasické podobě, nebo v
podobě ovocné šťávy. Obsahuje mnoho vitamínu C, dále skupinu vitamínů B
a minerální látky, především mangan, hořčík a draslík.
Pomáhá vyplavovat škodlivé látky z těla a je bohaté na vlákninu.
Mimo jiné je vhodné při snižování váhy, čistí ledviny, močový měchýř,
močové cesty a díky obsahu fruktózy nám pomáhá při únavě, nervozitě a
depresích.
Šťáva z vinné révy je velice lahodná a s její
přípravou mi pomáhá Odšťavňovač G21 Chamber
Horizontal. Snadno se s ním pracuje a vyrábí dokonale čistou
šťávu bez dužiny. Šťáva si zachovává důležité vitamíny, minerály a
enzymy.
Náš TIP: Hledáte-li nejlepší odšťavňovač,
s jeho výběrem Vám poradíme v našem nákupním rádci odšťavňovače
na ovoce a zeleninu.